Nu ingår Yale Doorman utan kostnad vid tecknande av löpande hemstäd!

Vill du få utökad säkerhet i hemmet samtidigt som det blir rent och fint på löpande basis? Då är detta erbjudande något för dig. Nu under Juni månad ingår Yale Doorman utan kostnad (värde 4.599 kr) när du tecknar löpande hemstädning från oss på BVTLER.

Mer info om Yale Doorman:
Glöm bekymret med borttappade nycklar eller behovet av att avbryta din arbetsdag för att släppa in hantverkaren. Med det innovativa digitala dörrlåset från Yale Doorman kan du förvandla din vardag till något smidigare, säkrare och helt utan behov av traditionella nycklar.

Med detta avancerade dörrlås får du inte bara en nyckelfri tillvaro, utan också en ökad trygghet. Genom att säkra din dörr med Yale Doorman kan du enkelt kontrollera vem som får tillträde till ditt hem. Du kan skapa unika digitala nycklar för familjemedlemmar, vänner eller hantverkare, och enkelt administrera deras åtkomst via en intuitiv app på din smartphone.

Detta erbjudande gäller endast de 10 första bokningarna för dig som är bosatt i Stockholm. För att ta del av erbjudandet ber vi dig fylla i nedan formulär, så återkommer vi till dig inom kort för kostnadsfri rådgivning.

Välkommen!

Jag vill ta del av detta erbjudande​

    Jag vill ta del av detta erbjudande​

    4.8/5 i genomsnittligt betyg baserat på +350 uppriktiga omdömen
    Innehar kollektivavtal
    Löpande hemstädning från endast 234 SEK/timme
    Du får en personlig butler