Få mer tid över.

Hemstädning i Stockholm

Låt oss ta hand om städningen! Vi vill hjälpa dig lägga din värdefulla tid på annat. Så vad sägs om att lämna dammtussar, högar med tvätt och disk bakom dig, för att istället komma hem till ett rent hem?

 

Alla hem är unika och kräver enskilda upplägg. Hos oss finns inget skrivet i sten då vi anpassar din hemstädning utefter dina specifika önskemål och behov. Som kund har du alltid samma städare, tydliga rutiner, och mycket stor flexibilitet. Du får även en personlig butler som du kan kontakta när som, oavsett anledning.

Nöjda medarbetare, nöjda kunder.

Vi vet att nyckeln till nöjda kunder är nöjda medarbetare – tar vi väl hand om dem så tar de väl hand om era hem. Ett kvitto på detta är att de allra flesta som söker sig till oss kommer på rekommendation från någon som redan jobbar med oss. Det är vi väldigt stolta över!

c8731fa09cbee9a14b546ab8362a966171f09b06
c8731fa09cbee9a14b546ab8362a966171f09b06

Vanliga frågor

Här svarar vi på vanliga återkommande frågor från nya samt befintliga kunder. Undrar du över något mer? Tveka då inte på att kontakta oss.

Hur fungerar RUT-Avdraget?

RUT-avdrag är ett skatteavdrag för privatpersoner som är skrivna och betalar skatt i Sverige. Avdraget är på 50% av arbetskostnaden. Material och bil omfattas inte av RUT och faktureras därför separat. För flytt så ska man enligt skatteverkets regler vara skriven på en av adresserna som flytten går från/till. Vi behöver namn och personnummer på den eller de som vi ska ansöka åt och sen sköter vi resten.

Vad behöver jag ha hemma innan BVTLER kommer för att städa?

För att vi skall kunna utföra ett bra arbete i ditt hem så är det viktigt att vi har rätt hjälpmedel.

Nedan kan du se vad du bör ha hemma för att vi skall kunna utföra uppdraget med bästa resultat:

 • En bra dammsugare med samtliga munstycken
 • Dammsugarpåsar
 • Svampar
 • En diskborste till städning
 • Hink
 • Diskmedel
 • Ugnsrengöringsmedel (vid storstädning)
 • Såpa
 • Fönsterspray (för glasytor och speglar etc.)
 • Badrumsrengöringsmedel
 • Toalettrengöringsmedel, t.ex. WC-anka
 • CIF cream

Trasorna tvättas efter städning i 40 eller 60 grader utan sköljmedel. Vi uppskattar att redskapen är rena och att microdukarna tvättas mellan städtillfällena.

Hur betalar jag för tjänsterna?

Fakturering sker i efterskott en gång per månad. Du väljer mellan e-faktura, autogiro, bankgiro eller swish. 

Vad händer om mitt RUT-avdrag inte beviljas?

Då tar vi kontakt med dig och hör om det finns någon annan i hushållet vi kan söka för. Annars blir vi tvungna att fakturera det beloppet som fått avslag.

Vad är det för skillnad mellan att vara privatkund till BVTLER och att bo i en ansluten fastighet?

Vårt utbud till privatkunder är redan ett av de bredaste i branschen men ansluter du din fastighet öppnas en helt ny värld till hur du kan managera din vardag med ett unikt tjänsteutbud som garanterat sparar dig en massa tid och bekymmer

Hur arbetar BVTLER med säkerhet och trygghet?

Vid anställning begär vi bland annat utdrag från polisens belastningsregister och all vår personal arbetar under sekretess. Bvtler har väl utvecklade rutiner för hantering av nycklar och larm samt andra känsliga kunduppgifter. Bvtler har försäkringar som täcker eventuella skador på egendom som vår personal orsakar.

Se vad våra kunder säger om oss

reco-logo

Vad kan vi hjälpa dig med?

Din butler kommer alltid finnas där - endast ett samtal bort. Beskriv vad du önskar få hjälp med så återkommer vi inom kort.

Är du egenföretagare?

Som egenföretagare så får du alla frågor i ditt eget knä – högt som lågt. Låt BVTLER avlasta dig med det du inte vill, kan eller orkar göra själv. Med ett direktnummer till BVTLER får du snabb hjälp med allt från att buda det där viktiga paketet till kunden till att hänga upp nya TVn i konferensrummet eller klippa gräset på sommarstället.